Meld deg på HSMAI Møte- og Eventbørsen

Jobber du med innkjøp og / eller booking og administrasjon av events og konferanser? Da bør du ikke gå glipp denne dagen. I tillegg til en tidseffektiv møteplass der du møter bransjen samlet, et godt faglig program, velsmakende lunsj og gode spesialtilbud fra utstillere, får alle innkjøpere som har deltatt på arrangementet om dagen delta gratis på festaften med middag og kåring av  ”Årets markedsfører”.

Forhåndsbook møter med tilbydere og få presentert de beste løsningene og unike tilbud på ditt neste arrangement.

Vinn flotte premier! De 100 første påmeldte kundene er med I trekningen av fantastiske premier til en samlet verdi av kr 100.000,- .

 

Bestill din GRATIS billett her!

Om du fortsetter å bla i sidene, godtar du nettstedets bruk av informasjonskapsler, utelukkende av praktiske hensyn. Nærmere informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Lukk