Les mer om HSMAI Møte- og Eventbørsen 

HSMAI Møte- og Eventbørsen har gjennom mange år vært en viktig møteplass for kjøpere og tilbydere av kurs, konferanser, møter og events. I en digital tidsalder er det fortsatt behov for fysiske møteplasser – kanskje mer enn noen gang.

Vi samler kunder, eventbyråer og tilbydere for å inspirere og sikre at fremtidens møter blir suksess. Vi har innført forhåndsbookede møter for å sikre en mest mulig effektiv møteplass.

HSMAI har et eget Advisory Board bestående av fremoverlente kunder som vil være med å løfte møte- og eventbransen, og som vil legge føringer for arrangementet. Her settes det fokus på hva som blir viktig i møte- og eventmarkedet i fremtiden. Effektive møteplasser, trender og annet som kundene er opptatt av.

Om du fortsetter å bla i sidene, godtar du nettstedets bruk av informasjonskapsler, utelukkende av praktiske hensyn. Nærmere informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Lukk