Stort mangfold av utstillere!

Godt nytt år! I år er det ekstra mange spennende utstillere når HSMAI Møte- og Eventbørsen går av stabelen.

Se http://meetingeventexchange.no/utstillerne/ Vi har fortsatt plass til noen få utstillere til på tampen.

Det har skjedd mye på tilbydersiden på kurs- og konferansemarkedet de siste årene og vi i HSMAI har tatt mål av oss å vise frem noen av de beste aktørene, destinasjonene, små perlene og krydderet. Du vil møte alt fra hotellkjeder og destinasjoner, til små aktører som kan by på det helt spesielle, også utenfor landets grenser. I år har vi et større mangfold enn noen gang og vi ønsker at de enkelte skal få by på seg selv og virkelig vise seg frem. Til glede for alle besøkende! Det blir overraskelser, nylanseringer og siste nytt fra bransjen.

Vi er skikkelig stolte over å kunne by våre besøkende et slikt tilbud.

Som besøkende på HSMAI Møte- og Eventbørsen deltar du gratis som vår gjest!

For program og påmelding klikk her!  

Foto: NPG         

Om du fortsetter å bla i sidene, godtar du nettstedets bruk av informasjonskapsler, utelukkende av praktiske hensyn. Nærmere informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Lukk