Linda M. Ramberg engasjert som prosjektleder

Destinasjon Røros’ nylig avtroppede reiselivsdirektør, Linda M. Ramberg er engasjert som prosjektansvarlig for HSMAI Møte- og Eventbørsen, så vel som reiselivets Oscar-utdeling, HSMAI-prisene, som går av stabelen i Operaen i Oslo i januar.

I uken som gikk, slapp HSMAI nyheten om at neste HSMAI Møte- og Eventbørsen, og HSMAI-prisene vil foregå i Den norske opera og ballett i Bjørvika onsdag 25. januar 2017. HSMAIs administrerende direktør i Europa, Ingunn Hofseth, kan nå røpe at HSMAI har hyret Linda M. Ramberg til oppgaven.

– Linda er nok et kjent navn for mange HSMAI-medlemmer, da hun var ansatt i HSMAI i perioden 1997 – 2006, de siste årene som salgs- og markedssjef for Norge og Europa. Siden den gang har hun vært reiselivsdirektør ved Destinasjon Røros, og har virkelig lykkes med å sette rørosregionen på kartet, sier Ingunn.

– Under Lindas ledelse har Destinasjon Røros bygget en sterk merkevare, og posisjonert seg innenfor bærekraftig reiseliv, med spesielt fokus på et omfattende kompetanse- og vertskapsløft, og lokal mat. Arbeidet har blant annet ført til flere prestisjetunge priser, og gjort destinasjonen til en rollemodell i reiselivet, både nasjonalt og internasjonalt. Jeg er veldig glad for å ha fått Linda med på laget og gleder meg til vi skal jobbe sammen igjen, fortsetter hun.

Linda M. Ramberg slutter som reiselivsdirektør for Destinasjon Røros etter nesten ti år i stillingen.

– Det har vært noen fantastiske år, men nå var tiden moden for å ta fatt på nye utfordringer. Etter nesten to tiår i organisasjoner i reiselivsnæringen, først i HSMAI og deretter i Destinasjon Røros, gleder jeg meg til å ta med meg alle erfaringene, som rådgiver i egen virksomhet, med den friheten og fleksibiliteten det gir. Det blir veldig spennende og motiverende å få ansvaret for HSMAIs to stjernearrangementer, sier Linda M. Ramberg, og fortsetter:

– Jeg lærte utrolig mye de årene jeg jobbet sammen med Ingunn i HSMAI, og det var med på å forme min ledelsesplattform, der verdier som inkluderende og raus har vært viktig. Ingunn har alltid én fot på bakken og én i himmelen, og er rå på å se muligheter og skape resultater. HSMAI er for meg en nyskapende og inkluderende organisasjon, i takt med tiden. Jeg syns det er stor stas at et av mine første oppdrag i egen virksomhet er nettopp HSMAI, sier hun entusiastisk.

Satser videre på lounge-konseptet

– HSMAI samler kunder og bransjen til årets viktigste møtedag, hvor vi skal inspirere og skape nye muligheter. I fellesskap med resten av bransjen, skal vi vise oss frem til kundene og eventbyråene onsdag 25. januar 2017, i helt nye omgivelser, sier Ingunn Hofseth. Teksten fortsetter under bildet.

Den norske opera og ballett by night. Fotograf: Erik Berg.

Den norske opera og ballett by night. Fotograf: Erik Berg.

– På HSMAI Møte- og Eventbørsen på Radisson Blu Oslo Plaza Hotel i januar, lanserte vi loungekonseptet for utstillerne, som skulle vise seg å bli svært godt mottatt. Vi har funnet mye inspirasjon på våre mange reiser for å besøke våre medlemmer i Europa. Hilton-hotellene har et Executive lounge-konsept for sine stamgjester, som har inspirert oss, så vel som flere eksklusive flyplass-lounger. Dette ønsker vi nå å bygge videre på.

– HSMAI Møte- og Eventbørsen tar sikte på å være et eksklusivt upper scale-arrangement, som, tross de store og lekre omgivelsene, ikke skal være for stort. I tillegg har vi planer for Møte- og Eventbørser i flere europeiske byer, tilføyer Ingunn. Teksten fortsetter under bildet.

Fra Møte- og Eventbørsen 28. januar 2016: Morten Brakestad

Fra Møte- og Eventbørsen 28. januar 2016: Morten Brakestad.

HSMAI-prisene

HSMAI-prisene, ofte omtalt som den norske reiselivsbransjens Oscar-utdeling, går av stabelen i storslåtte omgivelser, når prisutdelingen arrangeres i Den norske ballett og opera for første gang, onsdag 25. januar 2017, med priser i en rekke kategorier, inkludert Årets Reiselivsmarkedsfører (Ferdaprisen), Årets Unge Leder i Reisebransjen, og Årets Unge Hoteliér.

Et par bilder (og videoklipp) fra prisfesten sist januar:

Oppdatert informasjon

HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI-prisene har sine dedikerte nettsteder, som i løpet av høsten vil bli fortløpende oppdatert, etter hvert som vinterens to storarrangementer begynner å ta form:

HSMAI Møte- og Eventbørsen: meetingeventexchange.no

HSMAI-prisene: hsmaiprisene.no

For ytterligere informasjon, kontakt:

Ingunn Hofseth, tel: 913 98 344, ih@hsmai.no
Linda M. Ramberg, tel: 928 03 694, lramberg@online.no

Toppfoto: Linda M. Ramberg får ansvaret for HSMAI Møte- og Eventbørsen, så vel som HSMAI-prisene. Foto: Privat.

Om du fortsetter å bla i sidene, godtar du nettstedets bruk av informasjonskapsler, utelukkende av praktiske hensyn. Nærmere informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Lukk